Plaion, Marvel 1943: Rise of Hydra’nın Yayımcılığını Üstlendi

2025’in merak edilen oyunlarından…

Marvel 1943: Rise of Hydra bundan birkaç ay önce duyurulmuş, ilk fragmanıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. 2025’te beklediğimiz oyunlar listesinin önemli üyelerinden birisi olduğunu söylemek mümkün.

> Marvel 1943: Rise of Hydra – İlk İzlenim

Oyunun geliştiricisi Skydance New Media ile Plaion, bir iş birliğine gittiklerini duyurdu. Bu anlaşmayla Marvel 1943: Rise of Hydra’nın yayımcılığını Plaion üstlenmiş bulunuyor.

Plaion CEO'su Klemens Kundratitz, bu iş birliği konusundaki görüşlerini “Skydance Games ve oyun endüstrisinin efsane isimlerinden Amy Hennig ile şu anda geliştirilmekte olan ve en çok beklenen AAA oyunlar arasında yer alan Marvel 1943 için iş birliğine gitmekten gurur duyuyoruz” dedi. "İki hırslı bağımsız şirket arasındaki bu iş birliği, Plaion'un video oyunu yayıncılığında küresel bir güç olma misyonunu destekleyen bir hamle oldu” şeklinde ifade etmiş.

Skydance Games Eş Başkanı Julian Beak de “Plaion'un Marvel 1943: Rise of Hydra için mükemmel bir yayıncılık ortağı olduğuna inanıyoruz. Stüdyomuzun ilk oyunu Amy Hennig tarafından yönetilen orijinal bir Marvel hikayesi olacak. Proje için iddialı vizyonumuzu paylaşan küresel bir yayıncı bulduğumuz için heyecanlıyız" diyerek bu iş birliğinin kendileri için anlamına işaret ediyor.

Benzer bir açıklama da Marvel Games Başkanı Haluk Menteş’ten gelmiş. “Marvel 1943: Rise of Hydra, en sevilen karakterlerimizden bazılarının zarif ve cesur bir yorumu olacak. Skydance Games'in dünya standartlarındaki geliştirme yeteneği ve Plaion'un küresel yayıncılık yetenekleri, bu oyunun sahip olduğu muazzam vaadi yerine getirmemizi sağlamak için mükemmel bir imkân sunuyor bizlere. MARVEL 1943'ü dünya çapındaki oyun severlerle buluşturmak için iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz” diyor Menteş.

Bu iş birliğinin nasıl bir sonuç doğuracağını önümüzdeki yıl göreceğiz. Marvel 1943: Rise of Hydra, bir aksilik olmaz, erteleme görmezse 2025’te oyun severlerle buluşacak. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum