PlayerUnknown's Battlegrounds'a İki Yeni Harita Geliyor!

Biri büyük biri küçük.

 Öyle bir oyun düşünün ki, daha Erken Erişim'de olmasına rağmen iki milyonun üstünde satsın, Steam'de tozu dumana katsın, insanları kendine hayran etsin. Ya da bir saniye neden düşünüyoruz ki, adı belli işte: PlayerUnknown's Battlegrounds!

> PlayerUnknown's Battlegrounds'da Kazanma Rehberi

Oyun her ne kadar fırtına gibi ilerlese de, oyuncuların teknik aksaklıkların ardından en çok şikayet ettikleri konu harita sıkıntısı. Battlegrounds'ın sadece bir haritaya sahip olmasını oyunun Erken Erişim'de olmasına bağlayabilsek de, oynanışı türü gereği aynı haritada yüzlerce saat sağa sola koşturmak bir süre sonra can sıkmaya başlayabiliyor. Ama o çatık kaşlarınızı rahatlatın çünkü iyi haberlerim var. Game Informer dergisinin PC Editörü Daniel Tack'e göre, yapımcı Bluehole, Battlegrounds'a bir büyük biri küçük olmak üzere iki yeni harita çıkarmaya hazırlanıyor.

Küçük harita çöl kasabası konseptini ele alırken; büyük bir dağa sahip diğer harita, ormanları ve karlı tepeleriyle birçok farklı iklime ev sahipliği yapacak. Bu iki haritayla birlikte oyuna arkadaşlarınıza hava atmak için kullanabileceğiniz skor tahtaları ve 900 metre uzaklıkta tek mermiyle sizi öldüren adamın tam olarak nerde olduğunu öğrenmenizi sağlayacak kill-cam özelliği eklenecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum