PlayStation 5 Arayüzünü 15 Ekim'de Görme İhtimalimiz Var

Burger King'in yalancısıyız

Dünyanın en ünlü fast food restoran zincirlerinden Burger King, 15 Ekim'de PlayStation 5 ile ilgili bir duyuru göreceğimizin işaretini verdi.

Burger King'in Twitter'dan yayınladığı kısa reklamda Burger King maskotunu normalde içinde hamburger ve patates kızartması olması gereken bir kesekağıdının içine bakarken görüyoruz ve kağıdın içinden hem PlayStation'ın mavi ışığı yayılıyor, hem de daha önce Future of Gaming etkinliğinde duyduğumuz arayüz açılış sesini duyuyoruz.

Reklamın sonunda 15 Ekim tarihi bu arayüz tanıtımının hiç beklenmedik bir yerden geleceğine dair bir ipucu olarak değerlendirildi haliyle. Başta PlayStation haberleri kaynağı Push Square olmak üzere çok sayıda önemli site bu tarihin PlayStation 5'in arayüzünün tanıtılacağı tarih olduğu tahminlerini yürütüyor.

Elbette aynı Doritos'ta olduğu gibi bu reklam da Burger King promosyonu çıkabilir, belki Burger King müşterilerine PlayStation 5 hediye edecektir, o da ihtimaller dahilinde.

Resmi PlayStation Twitter hesabı da bu tanıtımı göz ve kulak emojileri eşliğinde retweetlediğine göre, arayüz tanıtımı görme ihtimalimiz hiç de az değil bence.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum