Playstore Daedalic Kampanyasında Fiyatlar 1 TL'den Başlıyor

Adventure sevenler özellikle kaçırmasın

Playstore'da çeşitli yayıncıların bahar kampanyaları ardı ardına başlıyor ve bunlar arasında fiyatları bakımından en dikkat çekici olanlardan biri de Daedalic Entertainment kampanyası.

Kampanyada 60 oyun bulunuyor ve ağırlıklı olarak adventure oyunlarının bulunduğu listede bir çok oyunun fiyatı %90 indirimle 1 TL'ye düşmüş durumda.

Bunların büyük çoğunluğu da benim severek oynamış (ve çoğunun da incelemelerini yazmış) olduğum oyunlar olduğu için tavsiye etmek istedim açıkçası.

Leaves: The Journey, Leaves 2: The Return, Zanzarah - The Hidden Portal, Gomo, Munin, Journey of a Roach, The Franz Kafka Videogame gibi oyunların fiyatları sadece 1 TL.

Yine kesinlikle önerebileceklerimden A New Beginning 1.5 TL, Candle 2 TL, Memoria, The Dark Eye: Chains of Satinav, The Whispered World, Anna's Quest ve Randal's Monday 3 TL, Felix the Reaper ise 4 TL.

Mimimi Games'in Commandos türünü ihtişamlı biçimde dirilttiği Shadow Tactics: Blade of the Shogun da 7 TL'lik fiyatıyla bir diğer kaçırılmaması gereken oyun.

Kampanyadaki tüm oyunlara şuradan bakabilirsiniz. Açıkçası 10-20 liraya tonla kaliteli oyun sahibi olma imkanı var, kütüphanelerinde bu oyunlar bulunmayanlar kaçırmasın derim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum