Pokemon: Detective Pikachu Filminden Müthiş Bir Viral Reklam

Film vizyona girmeden önce sızdırıldı (mı acaba?)

Cuma günü vizyona girecek olan Pokemon: Detective Pikachu'nun tüm filminin sızdırıldığını söylesek inanır mıydınız? Ben olsam inanmazdım. Ama bunu Deadpool filminin yıldızı, filmde de Pikachu'yu seslendiren Ryan Reynolds söylediğinde inananı çok oluyor tabii.

Ryan Reynolds'ün Warner Bros ve Detective Pikachu hesaplarını etkileyerek 'dikkatinize' diyerek paylaştığı link güya filmin sızdırılmış versiyonunu içeriyor.

POKÉMON Detective Pikachu -- FULL MOVIE -- //t.co/qsqXvUOpvI

— Inspector Pikachu (@InspectrPikachu) 7 Mayıs 2019

Inspector Pikachu ismindeki YouTube hesabına yüklenen POKÉMON Detective Pikachu: Full Picture isimli filmde Warner Bros logolarından tutun açılış jeneriğine kadar her şey gerçek filmden alınmış gibi duruyor ama sonrasında işler değişiyor. Tam tamına 1 saat 42 dakika süren bu videoda göreceklerinizin sürprizini bozmayayım, buyrun atlaya atlaya siz seyredin :) Videoyu şimdiden 3.5 milyon kişi izledi bile.

Bu gerçekten de harika bir viral çalışma olmuş, bunu düşünen ekibi tebrik etmek lazım. Başrollerinde Ryan Reynolds (Pikachu), Justice Smith, Tim Goodman. Bill Nighy, Ken Watanabe ve Kathryn Newton gibi isimlerin bulunduğu film 10 Mayıs Cuma günü sinemalarda olacak.

YORUMLAR
tugbek_olek
8 Mayıs 2019 13:51

Ben bunu baştan sona izleyecek o kadar çok OGZ editörü tanıyorum ki =) Ömeeeeer koş gel bak ne var!!!

skyfall
8 Mayıs 2019 13:07

Güzel bir trolleme çalışması olmuş :D

Decypher
skyfall
8 Mayıs 2019 13:32

Arkaplanda açtım, kendi kendine dans ediyor :)


Parolamı Unuttum