Pokemon GO'da Sorunlar Çözülmeye Başladı

Nihayet olumlu gelişmeler

Pokémon GO inanılmaz bir başlangıç yapmış fakat yaşadığı sorunlar ile oyuncuları çıldırmıştı. Niantic biraz geç de olsa problemleri çözmeye başladı.

Son çıkan yamada özellikle oyundaki problemlere odaklanmışlar. Nearby Pokémon probleminin haricinde ufak fakat rahatsız edici sorunları çözmüşler. Özellikle falsolu top fırlattığımızda yaşanan deneyim puanı sıkıntısının çözülmesi sevindirici. Nearby Pokémon olayına da bambaşka bir bakış açısı ile yaklaşmışlar. Daha önce çözemedikleri için komple kaldırmışlardı bu sistemi. Yeni sistemde hangi Pokémon'un nerede gözüktüğü bize haritada bildiriliyor. Henüz test etme imkanı bulamadım bu özelliği, bende hala eski sistem mevcut. Umarım bu sefer başarırlar bu problemi çözmeyi.

Nearby Pokémon problemi haricinde düzeltilen önemli problemler ve yenilikler ise şunlar:

  • Belirli bir hızın üzerindeki oyuncuları uyaran ve araba kullanmadıklarına dair onay isteyen bir soru eklenmiş. Bisiklete binen oyuncuların oldukça şikayet ettiği bir konuydu. Çözülmüş olması sevindirici.
  • Oyuncular artık isimlerini değiştirebilecek! Fakat tek bir şansınız var, iyi kullanın
  • Falsolu top (curveball) artık problem yaratmayacak
  • Candela, Blanche, ve Spark'a animasyon eklendi

Bunlar yama notlarında en dikkat çekenler. Hala Pokémon yakalamanın gereksiz zorlaşması hakkında bir bilgi yok ne yazık ki. 13 CP Pidgey'e 20 tane top atmaya devam edeceğiz gibi duruyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum