Pokemon’un 25. Yıl Dönümü Yeni Oyun Duyurusuyla Kutlanabilir

Bu hafta yeni (veya yenilenen) oyun duyurusu gelebilir

Bu yıl çeşitli oyunlar için önemli yıl dönümlerini kutlayacağımız bir yıl olacak. Zelda serisi 35. yılı geride bırakırken, Pokemon da 25. yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor. Hal böyle olunca, kutlamalara yeni oyun duyurularının (ve hatta çıkışlarının) da eşlik etmesini bekliyoruz.

27 Şubat’ta Pokemon serisi tam olarak 25 yılı geride bırakmış olacak. Dolayısıyla yakın tarihlerde bir duyuru gelmesi kuvvetle muhtemel. Hatta Pokemon 25 Yıl sitesinde27 Şubat Pokemon Günü’ne kadar da özel etkinlikler olacağı söyleniyor. Zaten geçtiğimiz yılın sonlarından itibaren firma, “2021’de Pokemon’un 25. Yıl dönümü için çok özel bir kutlama” yapılacağını söylüyordu. Yani yeni (veya yenilenen) oyun duyurusu için çok da beklememize gerek kalmayacak gibi görünüyor.

Centro Pokemon, geçtiğimiz ay Pokemon Diamond & Pearl için bir yeniden yapımın 25. yıl kutlamalarının bir parçası olarak sunulacağı iddialarını dile getirimişti. Geçtiğimiz gün twitter üzerinden yaptıkları paylaşımla da, bu duyurunun 27 Şubat öncesinde gelebileceğini ileri sürdüler.

Aslında Diamond & Pearl Remake iddiaları bir süredir gündemde. diamondpearl.pokemon.com alan adının bir süreliğine aktif hale gelmesi gibi veriler de bu iddiaları destekliyor. Bir de bunun üzerine GameStop’ta iki yeni Switch oyununun listelendiğine ilişkin ekran görüntüleri de bu yeni oyunların Pokemon oyunu olduğu şeklinde yorumlanıyor.

Sonuç olarak, önümüzdeki birkaç gün içinde Pokemon cephesinden yeni bir duyuru gelmesi ihtimali yüksek. Merakla bekliyoruz, çok yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum