Port Royale 4'e Devasa Bir Güncelleme Geldi

Bakalım oyunun ağızda bıraktığı tat değişecek mi?

Birkaç hafta önce sizlerle Kalypso Media'nın yeni oyunu Port Royale 4'ün incelemesini paylaşmıştık. Bizlerle aynı fikirde olan insan sayısı bir hayli yüksek olunca geliştirici ekip yaklaşık 500MB büyüklüğe sahip yeni bir güncelleme ile Port Royale 4'e önemli yenilikler ekleyecek.

Stüdyo, sıra tabanlı savaş sistemini koruma konusunda ısrarcı olsa da savaşları daha hareketli hale getirebilecek etkinlikler düşünmüş. Güncelleme ile birlikte artık gemilerimizin hasar alabileceği yeni engeller bizleri bekliyor olacak. Savaş alanında zaman zaman girdaplar çıkabilecek ya da haritanın bir kısmını sığ kıyılar işgal edebilecek.

Bir diğer dikkat çekici yenilik ise ekonomi kanadında karşımıza çıkıyor. Port Royale 4'te artık, Paradox oyunlarında sıkça rastladığımız rastgele etkinlikler bizleri bekliyor olacak. Bu etkinliklerin tamamı ekonominizi derinden etkileyebilmesi için tasarlanmış. Örneğin dördüncü yılın kışında bir anda halkınız vebaya kapılabilecek ya da ekinleriniz kış aylarından etkilenebilecek.

Fakat bu ekonomik uğraşların artık bir getirisi mevcut. Bundan böyle Port Royale 4'te bağımsızlığınızı ilan edebileceksiniz. Belirli şartları sağlamanızın ardından kendi ülkenize isim takarak, kendi bayrağınızı göklere çekebileceksiniz. Hatta isterseniz bir önceki kralınıza savaş bile açabilirsiniz.

Güncellemenin sabah saatlerinde çıkış yaptığını da belirtelim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum