Portal 2'ye Yıllar Sonra Yeni Bir Güncelleme Geldi

Local Co-Op seçeneği kolaylaşıyor

Valve birkaç aydır eski oyunlarını cilalamaya devam ediyor. Yıllar sonra ilk Half-Life'a güncelleme getiren firma, geçtiğimiz aylarda Half-Life 2 üzerinde de değişimler yapmıştı. Bugün de yenilik rüzgarı Portal 2 için esiyor.

Güncelleme ufak tefek bug düzenlemelerini içeriyor olsa da önemli bir değişim sayesinde Portal 2'nin co-op modu çok daha rahat oynanabilecek. Bildiğiniz üzere oyunu local co-op olarak oynamak bir süredir işkence haline dönüşmüştü. Valve, local co-op moduna gamepad desteği ekleyerek bu sıkıntıyı aşmayı başarmış.

Bu sayede bir kişi gamepad, bir kişi ise klavye-fare ikilisini kullanarak oyuna giriş yapabiliyor. Buna ek olarak Steam'e eklenen Remote Play Together sistemi ile Portal 2'ye sahip olmayan bir arkadaşınızla oyunu oynayabileceksiniz. Bu da Remote Play Together'ın önemli özelliklerinden biri olacak.

Hatırlarsanız firma birkaç gün önce Half-Life serisinin yeni oyunu Alyx'i tanıtacağını duyurmuştu. VR sistemini kullanacak "amiral gemisi" oyunun örtüsü bugün akşam saatlerinde kalkacak. Alyx hakkındaki güncellemeler için sitemizi takipte kalmayı unutmayın.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum