Portal'ın Tasarımcılarından Kim Swift EA Motive'e Katıldı

EA Motive güçleniyor

 2015 yılında kurulan EA Motive Stüdyoları, büyümeye devam ediyor. Assassin's Creed ve Watch Dogs'un yapımında rol alan Jade Raymond'ın başında bulunduğu EA Motive, kadrosuna son olarak Kim Swift'i kattı.

Valve'da büyük projelerde yer alan Kim Swift'in geçmişinde Portal, Left 4 Dead, Left 4 Dead 2, Half-Life 2 Episode One, Episode Two ve Quantum Conundrum gibi yapımlar bulunuyor.

Takımına dahil ettiği Swift hakkında kısa bir açıklama yapan Jade Raymond, "Kim'in iş geçmişi Valve'ı da aşıyor ve oldukça etkileyici. Forbes'un listelerinde de kendine yer buldu. Pek çok ödül alan oyunda önemli rol aldı. Bunca başarıya rağmen Kim'in hala büyük bir tutkusu ve yeteneği var ve en iyi işlerini yapmış değil." ifadelerini kullandı.

Raymond, Kim Swift'in hangi projelerde yer alacağını belirtmedi. Ancak "2016 boyunca ekibimiz yeni bir yapım veStar Wars projeleriüzerinde çalıştı." dedi.

Kim Swift'in işi alır almaz ilk sorduğu şeyin Frostbite motorunu ne zaman kullanmaya ve prototip üretmeye başlayacağı olmuş. EA Motive'in uzun bir süredir ve sıkı şekilde yeni bir Star Wars oyunu üzerinde çalıştığı biliniyordu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum