Power Rangers'ın Kötü Kadınından İlk Fotoğraf

Böyle Rita Repulsa olur mu?

 90'lara damgasını vuran Power Rangers'ın yeni filmi duyurulduğunda pek çok 90 çocuğu gibi ben de çok mutlu olmuştum.

Elizabeth Banks'in Rita Repulsa'yı oynayacak olması da açıkçası hayran kitlesi gibi beni de mutlu etmişti. Kafamda bu rolü oturtabilmiştim. People Dergisi, Elizabeth Banks'in Rita'sını bizlerle paylaştı. Daha taze düşen bu fotoğraf ise şimdiden Power Rangers hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Başarılı oyuncu, Rita Repulsa için modern bir dokunuş yaptıklarını ve karakterin geçmişine bir dalış yapacaklarını söyledi. Aynı zamanda Rita'nın Power Rangerslar ile olan bağına da değineceklermiş. İyi, güzel de Rita'nın bu hali ile alıştığımız Rita arasında bir dünya fark var.

Aynı kostümü tabii ki beklemiyoruz. 90'lar ve 2010'ların son dönemi arasında büyük bir kültür farkı var. Ancak orijinal Rita'nın kostümünü anımsatan modern bir şeyler bekliyordum açıkçası, biraz otantik bir şeyler görmekti umudum. Şu anki haliyle alternatif Poison Ivy gibi bir karakter olmuş. Kostümü Power Rangers'ın dışında tutarsak aslında başarılı buldum. İlgi çekici detaylara sahip, ancak kesinlikle Rita Repulsa ile bağdaştıramadım.

powerrangers-elizabethbanks-ritarepulsa

Rita Repulsa kimdir bilmeyenler ya da hatırlamayanlar için aşağıda orijinal görüntüsünü de paylaştım. Özellikle 90 kuşağı okurlarımızın bu kostüm hakkındaki yorumlarını merak ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

 powerranges-ritarepulsa-original

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum