Praey for the Gods, 2 Senelik Erken Erişimini Tamamlayarak Çıkışını Gerçekleştirdi

Ufak bir gecikmenin ardından

Praey for the Gods 2014 yılında üç geliştirici tarafından "part-time" bir çalışma olarak başlamış, 2016'da duyurusu yapılmış, 300.000$ hedef koyduğu Kickstarter kampanyasını 500.000$ ile tamamlamıştı. Belki hatırlarsınız, oyunun ismi normalde Prey for the Gods idi ama Bethesda ile yaşanan hukuki mesele nedeniyle (Prey kelimesinden dolayı) bunu değiştirmek durumunda kalmış ve isme bir "a" eklemişlerdi.

2019 yılının Ocak ayında erken erişime giren oyunun tam sürümünün de yine aynı yıl içinde piyasaya çıkması planlanıyordu ama ertelemeler, yeni özellikler derken bu tarihe kadar geldik.

Praey for the Gods, 1.0 versiyonuyla birlikte erken erişimden çıkarak tam sürüme geçmiş oldu. Bu güncellemeyle oyuna son 2 boss savaşı da eklendi, hikaye tamamlandı ve tüm başarımlar aktif hale geldi. Aslında oyun erken erişim döneminde bile oldukça başarılıydı, ben de en yakın zamanda tam sürümünü baştan oynamayı planlıyorum.

Özellikle de Shadow of the Colossus gibi oyunları beğeniyorsanız, Praey for the Gods'a göz atmanızı mutlaka öneririm. Steam'de şu an indirimli olarak 42.5 TL'ye satın alınabiliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum