Project Cars 3, Güzel Bir Fragman Eşliğinde Duyuruldu

Yaz aylarında pistlerin tozunu almaya geliyor

Project Cars, kendine has bir kitlesi bulunan yarış oyunlarından. Gerçekçi araç fizikleriyle öne çıkmaya çalışan serinin, bazılarınca eksik bulunan yanları da bulunmaktaydı. Görülen o ki Slightly Mad Studios, bu eksikleri giderip seriyi bir adım öteye götürmeye niyetlenmiş, serinin yeni üyesi Project Cars 3’ü bir fragman eşliğinde duyurdu:

Oyunun kariyer modunun oyunculara daha iyi bir ilerleme hissi vermek üzere baştan aşağı yenilendiği, bu modda 10 araç sınıfına yer verildiği, ilerledikçe yeni araç parçalarına ve etkinliklere erişim sağlanacağı gibi bilgiler verilmiş. Eğer belirli bir tarz etkinliği yapmak istemiyorsanız, oyun içi para birimi ile onu geçebileceksiniz. Bu oyun içi para da sadece oyunu oynadıkça kazanılacak, oyunda mikro ödemeler bulunmayacak.

Araç güncelleme/yükseltme kısmında yeni motor, süspansiyon, egzoz gibi parçalarla aracımızın performansını geliştirmeye çalışacağız. Bu sayede, tüm kariyerimiz boyunca tek bir aracı kullanma şansımız da olacak, zira üst düzey yarışlar için de yeterince kuvvetli hale getirebileceğiz.

Oyunun çoklu oyuncu kısmında da geliştirmeler söz konusu olacak. 'Quick Play’ doğrudan yarışlara atıldığımız, dereceye göre eşleştirme yapılan mod iken; ‘Scheduled Event’ modu ile, özel tasarlanmış yarış etkinliklerine giriş yapılabilecek. Çok oyunculu modların üçüncüsü, ‘Custom Lobby’. Daha önceki oyunlarda da bulunan bu modda, yarış kurallarını, hava durumunu, araçları, pistleri belirleyip kendi yarışınızı oluşturabileceksiniz. Bir diğer multiplayer modu ‘Rivals’ ile kendine özel sıralama ve ödül sistemi bulunan yarışlara giriş yapılabilecek. Slightly Mad Studios; günlük, haftalık ve aylık mücadeleler sunacak. Bunlarda başarılı oldukça sıralamanın zirvesine doğru yol alacak ve bol bol tecrübe kazanacaksınız.

Oyunun görsel yanındaki geliştirmelerin yanında kontrollerinde ve yapay zeka kısmında da iyileştirilmeye gidilmiş. Şangay ve Sao Paulo, oyuna yeni eklenen pistler olarak belirtilmiş.

Project Cars 3, bu yaz aylarında çıkışını gerçekleştirecek. Net çıkış tarihi henüz belli değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum