Project Wight İsmiyle Bildiğimiz Darkborn Müthiş Bir Videoyla Tanıtıldı

İntikam peşindeki bir yaratık

Battlefield 3 ve PayDay 2 oyunlarında görev almış oyun tasarımcısı David Goldfarb ve Benjamin Cousins 2015 yılında The Outsiders adında yeni bir stüdyo kurmuş ve hikaye anlatımına dayanan yeni bir RYO üzerinde çalışmaya başlamışlardı. O oyunu biz bugüne kadar hep Project Wight olarak bildik. İşte o oyun IGN Exclusive olarak tüm dünyaya tanıtıldı ve oyunun yeni ismi çok daha güzel: Darkborn.

Darkborn'da bir yaratığı oynayacak, klasik bir intikam hikayesinde vikinglere karşı mücadele edeceğiz. Skyrim'in tersten olanı gibi düşünmek de mümkün bu temayı :)

Goldfarb oynanış videosu ve ekran görüntülerine ek olarak oyunla ilgili detayları da paylaştı. "Darkborn, yaratık olmak hakkında bir oyun. Oyunu oynarken, gerek birinci şahıs dövüşlerde, gerek yetenek ve hareketlerde, hatta düşmanların size verdikleri tepkilerde bu hissiyatı yaşayacaksınız. Bu oyunda insanlar ırkınızı ortadan kaldırmaya çalışan, cani, acımasız düşmanlar. Siz ise kendinizi büyük Güçlerin çatışması ortasında bulan masum bir varlıksınız. Bu klasik bir intikam hikayesi ama içinde gizem de barındırıyor: dünyaya ve halkınıza ne oldu? Kurtarılma şansları var mı?"

Oynanış videosunda canlandırdığımız çocuk yaştaki masum yaratığın büyüyüşünü ve şahit olduğu olaylar karşısında nasıl tam bir ölüm makinesine dönüştüğünü görüyoruz ve videonun sonlarına doğru da Alsvartr the Ravenous, Worldbreaker isimli baş düşmana karşı savaşıyoruz. Gördüğümüz kadarıyla bu rasgele bir intikam öyküsü de değil, işin içinde Shadow of Mordor'un Nemesis sistemine benzer bir 'düşman' sistemi de var. Elbette bu Shadow of Mordor'a göre çok daha kısa bir oyun olduğu için düşman sistemi Mordor kadar sistematik değil ama benzerlikler var diyor Goldfarb.

darkborn-1

darkborn-2

Darkborn ilk olarak PC'ye, sonradan da konsollara çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum