PS Plus Essential Eylül 2022 Oyunları Sızdı

NFS Heat, TOEM ve Granblue Fantasy: Versus…

Artık standart bir hal aldı, PS Plus oyunları resmi olarak açıklanmadan önce sızıntılar geliyor. Bu seferki sızıntının kaynağı da yine Dealabs.

Dealabs kullanıcısı billbil-kun tarafından paylaşılan bilgiye (ve de ekran görüntüsüne) göre; PS Plus Essential Eylül oyunları Need For Speed Heat, TOEM ve Granblue Fantasy Versus olacak.
Listenin en büyük oyunu NFS Heat. Her ne kadar seri içine düştüğü kısırdöngüden bir türlü çıkamamış olsa da NFS Heat bence fena bir oyun değildi. Yarış oyunu severler için iyi bir alternatif olacağını söylemek mümkün.

TOEM, el çizimi grafiklere sahip bir macera-bulmaca oyunu. Hoş, tatlı bir oyun olduğunu söyleyebiliriz. Zaten olumlu tepkiler de almıştı. Bence şöyle biraz boş vakit bulunca göz atmakta fayda var.

Granblue Fantasy: Versus ise, aksiyon-RYO ile dövüş oyununu birleştiren bir yapım. Açıkçası Granblue Fantasy serisi hakkında çok da bilgi sahibi değilim, o yüzden fazla yorum yapamayacağım. Ama renkli, cıvıl cıvıl bir oyunmuş hissi verdi bana şöyle uzaktan bakınca, böyle olup olmadığını da PS Plus sayesinde test etmiş olacağım :)

Bu seferki sızıntının da tutacağı konusunda pek bir şüphe yok açıkçası, yine de resmi duyuruyla teyit edilmesini bekleyeceğiz tabii. Bakalım Eylül ayında PS Plus Extra kataloğuna eklenecek diğer oyunlar hangileri olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum