PS Plus Haziran Oyunlarından Biri God of War'muş!

Oynamayan kalmasın :)

Son aylarda PS Plus ile ücretsiz olarak sunulan oyunlar, resmi olarak açıklanmadan birkaç gün önce sızar oldu. Bu sefer de geleneği bozmadılar, resmi duyuru gelmeden 2 gün önce sızıntı haberi geldi.

Bu seferki kaynak Areajugones. İddiaya göre; Haziran ayının ücretsiz oyunları God of War, Naruto to Boruto: Shinobi Striker ve Nickelodeon All-Star Brawl olacak.

Normalde sızıntıları paylaşan Dealabs kullanıcısı billbil-kun, sıradaki oyunları 31 Mayıs’a kadar açıklamayacağını söylemiş, ancak kullanıcılara “çocuklara (veya gençlere) yönelik ve ultra popüler oyunlar” satın almamaları yönünde uyarıda bulunmuştu. Areajugones tarafından paylaşılan liste de bu ipuçlarıyla örtüşen bir liste denilebilir.

En dikkat çekici oyun elbette God of War. Aslında çok da şaşırtıcı sayılmaz, zaten PS5 kullanıcılarına sunulan PS Plus Collection içerisinde yer alıyor, şimdi de PS4 kullanıcıları için verilmiş olacak. Halen oynamamış olanlar varsa, kaçırılmaması gereken bir fırsat; yeni oyun gelmeden önce mutlaka oynayın derim.

Haziran ayı oyunları 2 gün sonra resmi olarak ilan edilecek; listenin doğru olup olmadığını o zaman hep birlikte görürüz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum