PS Plus Mart 2019 Oyunları Açıklandı

Call of Duty sizi çağırıyor

PS Plus Mart 2019 oyunları açıklandı ve PS Plus abonelerine sunulacak ücretsiz oyunlar Call of Duty: Modern Warfare Remastered ve The Witness oldu sevgili Oyungezerler.

Biliyorsunuz eskiden 'listenin tamamı şu şekilde' diyerek PS4 için verilen oyunları ayrı, PS3 ve PS Vita için verilen oyunları ayrı olarak listeliyorduk. Ama artık işler değişti çünkü Sony bundan sonra PS3 ve PS Vita için oyun vermeyecek. Daha önceden indirmiş olduğunuz PS3 ve PS Vita oyunlarını elbette oynamaya devam edebileceksiniz ama bundan sonraki aylarda yeni oyunlar göremeyeceğiz. Hal böyle olunca da liste biraz zayıf kalmış gibi oluyor, çünkü bundan sonra PS Plus ücretsiz oyun listelerinde yalnızca iki isim göreceğiz.

Önceki ayın oyunlarından Hitman ve For Honor'ı 4 Mart'a kadar almanız mümkün. Yine aynı şekilde PS3 tarafındaki Divekick ve Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots ve PS Vita tarafındaki Gunhouse ve Rogue Aces de 8 Marta'a kadar alınabilecek.

Mart ayının oyunları ise 5 Mart 2019'da indirilebilir hale gelecek ve bunları 1 Nisan 2019'a kadar kütüphanenize ekleyebileceksiniz.

Verilen oyunları herhalde bilmeyeniniz yoktur. Call of Duty: Modern Warfare Remastered, 2007 tarihli birinci şahıs nişancı klasiğinin HD olarak yenilenmiş versiyonu, The Witness ise Braid'in yapımcısı Jonathan Blow'un yine birinci şahıs perspektifinden oynanan bulmaca oyunu. Her iki oyun da türün meraklıları için güzel oyunlar.

PS Plus'ın Mart oyunlarını siz nasıl buldunuz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum