PS Plus Şubat 2021 Oyunları, Yine Yüz Güldürecek

Control Ultimate Edition sürpriziyle geldi

PlayStation Plus’ın aylık ücretsiz oyunlarında önümüzdeki ay bizleri hangi oyunları beklediği açıklandı. Destruction AllStars zaten biliniyordu; bunun yanına Concrete Genie gibi güzel bir oyun da eklendi. Ama esas sürpriz Control: Ultimate Edition oldu.

Concrete Genie, masal tadında ilerleyen, ama bir yandan da akran zorbalığı ve çevre kirliliği gibi meselelere de temas eden, hoş bir oyundu. Çoluk çocuk, maaile oynanabilecek oyunlardan. Oyunda Türkçe altyazı seçeneği de bulunuyor. Hazır PS Plus ile veriliyorken mutlaka bir göz atın derim.

Destruction AllStars, PS5 çıkış oyunlarından birisi olacaktı, fakat konsolun çıkış döneminde yeterince oyuncuya ulaşamayacağı düşünülmüş olsa gerek, birkaç ay erteleme ile geliyor. Çıkışıyla birlikte PS Plus’ta yerini alıyor, 2 ay boyunca ücretsiz olarak sunulacak.

Control, 2019 yılının en iyi oyunlarından birisi olmayı başarmıştı; pek çok ödül de topladı. Yeni nesil konsollara Ultimate Edition olarak geleceği ilan edilmişti. Ama halihazırda oyuna sahip olanların oyunu tekrar satın almak zorunda olması gibi garip bir politika tercih etmişlerdi -ki bu da eleştiri konusu oldu haliyle. PS Plus ile verilmesiyle en azından PS cephesinde çözülmüş oldu.

PS Plus Şubat 2021 oyunları 2 Şubat tarihinden itibaren indirilebilir olacak. 2 aydır PS Plus oyunları ile yüzümüz gülüyor, önümüzdeki ay hangi oyunlar gelecek bakalım.

YORUMLAR
cavegamer3530
29 Ocak 2021 11:34

GOOD GOOOD ( Emperor Palpatine 0 BBY ) 

allalla
28 Ocak 2021 13:58

Şu Control'ün fiyatını PC için 50 TL'ye düşürün de alalım artık. 

Parolamı Unuttum