PS1 Döneminden Esinlenen Korku Oyunu Crow Country Çıkış Tarihine Kavuştu

Mayıs ayında şenlik var

PS1-tarzı Final Fantasy 7 karakter modellerini düşünün. Sonra bunu Resident Evil'ın tank kontrolleriyle, arkaplan çizimleriyle, hayatta kalma mekanikleri ve bulmacalarla birleştirin. İşte size Crow Country.

Crow Country ve onun mutantlarla dolu lunaparkı 9 Mayıs'ta kapılarını açacak. SFB Games'in geliştirdiği oyun bu tarihte Steam ve PS5 için çıkacak.

Yıl 1990 - ve Crow Country'ye gelişiniz terk edilmiş lunaparktaki iki yıllık sessizliği bozdu. Cevapları arıyorsunuz, ancak onları ortaya çıkarmak istiyorsanız Crow Country'nin karanlığının derinliklerine inmeniz gerekecek. Oldukça rahatsız edici bazı söylentiler duydunuz, ancak bunların doğru olması mümkün değil... değil mi?

Parkta yeni yollar keşfetmek için bulmacalar ve bilmecelerle kendinizi sınayın; Crow Country'nin münzevi sahibi Edward Crow'un aniden ortadan kaybolmasının ardındaki ipuçlarını arayın ve tema parkının kalbindeki korkunç gerçeği ortaya çıkarın. Tuhaf çevre sizi yanıltmasın, Crow Country'de bir şeyler fena halde yanlış gidiyor.

Pervasız bir kibir ve insan açgözlülüğünün hikâyesi ve şimdi tüm bunların merkezinde... sen varsın.

Gerçekte kimsin sen, Mara Forest?

Eskilerin hayatta kalma korku oyunlarını seviyorsanız bu oyunu takibe almanızı öneririm.

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
17 Mart 2024 19:57

of şu güzelliğe bak :) hemen çıksın

Parolamı Unuttum