Psychonauts 2, Xbox İçin Ön Yüklemeye Açıldı

Çıkış tarihi duyurusunun eli kulağında demektir

Son günlerde Psychonauts 2 ile ilgili haberler alıp duruyoruz, herhalde çıkışı yakınlaştı diye düşünmekteydik ki bunu teyit edebilecek bir gelişme daha yaşandı; Microsoft Store’da Psychonauts 2 sayfasının aktif hale geldiği görüldü, hatta kimi kullanıcılar Xbox One ve Xbox Series X/S için ön yükleme yapılabildiğini fark ettiler.

Şu anda Microsoft Store sayfasına girdiğimizde ön yükleme ile ilgili bir şey göremiyoruz, sadece kod girişi yapılabildiği görülüyor; ancak bazı oyun severler, Xbox mobil uygulamasından Psychonauts 2'yi indirmeyi başarmış durumdalar. Oyunun ön yüklemede kullandığı alan ise; 27,65 GB.

Psychonauts 2, çıkış gününde Game Pass’e eklenecek oyunlardan; fakat henüz Game Pass üzerinden indirilemiyor. Önümüzdeki günlerde (belki de çok daha yakın bir zamanda) buradan da erişilebilir hale gelecektir. Ve daha önemlisi, ön yüklemeye açılmasından hareketle oyunun çıkış tarihinin ilan edilmesinin de çok yakın olduğu sonucuna varabiliriz.

Yıllar süren bekleyiş artık sona eriyor, Razputin Aquato ile sıra dışı bir maceraya atılmayı dört gözle bekliyoruz, öyle değil mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum