PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla Nostalji Rüzgarları Estirecek

17 Mayıs'ta

KRAFTON, Inc. PUBG: BATTLEGROUNDS'un 29.2 güncellemesinde gelecek Erangel Classic haritası aracılığıyla köklerine saygı duruşunda bulunacağını duyurdu.

Erangel Classic haritası, PUBG: BATTLEGROUNDS'un ilk savaş alanı olan Erangel'in orijinal versiyonunu oyuncularla yeniden buluşturacak ve erken erişim günlerini anımsayan oyunculara nostalji rüzgarları estirecek. Erangel Classic, eski günlere yaraşır benzersiz bir deneyim sağlamak için Erangel'in ilk yayınlandığı zamanki orijinal konseptlerini ve atmosferini mevcut oyun öğeleriyle harmanlıyor. Bu bağlamda orijinal Erangel haritasındaki ikonik öğeler Erangel Classic'e uygulandı.

Erangel Classic'e giriş yapan oyuncular, başlangıç adası boyunca üzerine silahlar yerleştirilmiş bankların geri döndüğünü görecek. Silah dengeleri de oyunun ilk günlerindeki hissiyatı yakalayacak şekilde ayarlandı; birkaçı hariç tüm silahların geri tepmesi azaltıldı. Oyuncular ayrıca Tommy Gun'ı eski günlerde olduğu gibi Yardım Paketi'nde de bulabilecekler.

Ek olarak, sisli ve yağmurlu havanın yanı sıra grafikleri, dünya haritasını ve orijinal PUBG: BATTLEGROUNDS deneyimini hatırlatan mini harita da oyunda yer alacak.

Erangel Classic'e Normal Maçta sınırlı bir süre için giriş yapılabilecek. Harita PC sürümünde 14 Mayıs'tan 28 Mayıs'a, konsollarda ise 23 Mayıs'tan 6 Haziran'a kadar oynanabilecek. Bu süre zarfında Erangel Classic, Normal Maçta mevcut Erangel haritasının yerini alacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum