PUBG: Battlegrounds Turnuvası Protality’nin 7. Sezonu Başlıyor

125.000 TL’lik ödül havuzlu turnuvanın online kayıtları açıldı

Türkiye ve Orta Doğu'yu kapsayan PUBG: Battlegrounds turnuvası Protality’nin 2023’teki ikinci etkinliği Protality Season 7 başlıyor.

Bu sezon, Türkiye ve Orta Doğu bölgeleri için açılan elemeler ve iki adet Wildcard hakkı ile, Protality Season 7’nin galibi ve ikinci takımı, PUBG EMEA Championship: Fall’un farklı aşamalarına katılım hakkı için de mücadele edecekler.

Protality Season 7’de turnuvaya katılan takımlar 4 farklı aşamada mücadele edecekler. Üst Grup; açık elemelerden gelen 16 takımla 8 davetli takımı bir araya getirecek. Üst Grup maçlarından finale yükselemeyenler, Alt Grup’ta son bir kez daha şanslarını deneyebilecekler. Final aşamasındaysa; turnuvaya katılan 64 takım ile davet edilen 8 takımın mücadeleleri neticesinde belirlenen en iyi 16 takımın maçlarını izleyeceğiz. Protality Season 7 mücadeleleri, twitch.tv/pubg_battlegroundstr kanalından seyirciyle buluşacak.

Protality Season 7’nin ödül havuzu 125.000 TL. Açık elemeler 24-27 Ağustos, üst grup maçları 1-2 Eylül, alt grup maçları 9-10 Eylül ve final aşaması da 22-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

An itibariyle Türkiye ve Orta Doğu bölgesinden takım kayıtları açılmış durumda. Bu mücadelenin bir parçası olmak isteyen oyuncular kayıtların bitiş tarihi olan 15.08.2023 – 23:30 TSİ’a kadar takımlarıyla turnuvaya şu adresten kaydolabilirler. Turnuva formatı, takvim ve kurallar hakkında detaylı bilgi için de Protality sitesine göz atabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum