PUBG Haritalarına Güncelleme Yolda!

Elden geçirilecek ilk harita Erangel olacak

Hafta başında PlayerUnknown's Battlegrounds subreddit'inde açılan bir başlık, oyunun test sunucusu dosyaları arasında bulunan Erangel haritası görselini tartışmaların odağına taşımıştı. Bu haritanın içerisinde yeni bölgeler ve bazı küçük değişiklikler görülebiliyordu. Sızıntının üzerinden geçen günlerin ardından PUBG Corporation'dan durumu doğrulayan bir açıklama geldi:

"Bazılarınızın son dönemlerde sızan harita görselinden anlayacağı üzere haritalarımızda loot dengelerini düzenleyecek ve geliştirecek yeni yollar arıyoruz. Erangel bu değişime uğrayacak ilk harita olacak." 

Bu değişiklikler ile oyuna daha fazla loot alanı getirmeyi planlayan PUBG Corp., böylece oyuncuların daha çabuk güçlenerek savaşa katılmasına olanak sağlayacak. Rakiplerinin tamamının PUBG'den daha hızlı oynanışa sahip olduğunu düşününce, atılacak bu adımın ana sebebi de ortaya çıkıyor.

PUBG Corp. henüz bu tasarımların test aşamasında olduğunu belirtirken yakın zamanda Erangel'e gelebilecek güncellemelerin müjdesini de veriyor. Açıklamada "sızdırılan görsel şu an üzerinde çalıştığımız şeylerin sadece ufak bir kısmı" ifadelerini kullanan yapımcı, haritaların tamamını elden geçirecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum