PUBG New State'in En Yeni Crossover'ı Oldukça ''Şüpheli''

Among USG?!

PUBG alemi "şüpheli" bir dünyaya merhaba demeye hazırlanıyor. Krafton, yaptığı yeni açıklamada PUBG: New State ile Among Us'ın kısa süreliğine güçlerini birleştireceğini duyurdu. Kısa süreli etkinlik 21 Nisan'da başlayacak ve 19 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

Bu yeni etkinlik ile birlikte oyuna gelecek en büyük değişiklik "Among Us" modu olacak. Klasikleşmiş bu modu farklı bir şekilde yorumlamayı uygun görmüş Krafton ekibi. Among Us'ın sınırlarını oldukça küçülten ekip, bu oyunu sadece bekleme alanında oynamanızı sağlayacak.

Kısacası PUBG: New State'e girerken beklediğiniz Troi adasında Among Us oynayabileceksiniz. Sadece dört kişilik takımların oynayabileceği bu mini oyunda, bekleme alanına girmenizin ardından takımdaki bir kişi Imposter olacak. Bu kişi oyun başlayana kadar tüm takımı öldürmeye çalışacak.

Yeni etkinlik ile birlikte özel görevler ve kozmetikler de oyuna ekleniyor elbette. Görevleri tamamlayarak kazanabileceğiniz bu kozmetiklerin yanı sıra, oyun içi marketten de çeşitli simgeler ve kozmetikler satın alabileceksiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum