PUBG'ye Yeni Bir Asist Mekaniği Eklendi - Takım Arkadaşlarımız "Kill" Çalamayacak

Yerde kaldırılmayı bekleyen düşmana sıkan cins arkadaş profiline güzel bir çözüm.

 PlayerUnknown's Battlegrounds'u arkadaşlarıyla oynayan herkesin en az birkaç defa tecrübe ettiği bir durumdur bu. Hatta belki de yerine göre her oyunda bile böyle diyebiliriz. Düşmanı görüp hasarı verip düşürürsünüz, ancak düşman yerdeyken son vuruşları yapıp öldürme hanesine +1 eklemek isteyen arkadaşınız sizin "killinizi" çalmaya kasıyor. 

Bunu sıcak bir çatışma dönerken yapanlardan tutun da elektrik duvarının içerisinde çılgınlar gibi hasar yerken yapanlar bile var. Trollük ve "kill çalma" kısmını geçtim, takım oyununa zarar veren bir davranış bu. PUBG'ye çok şükür şu sıkıntıyı çözecek güzel bir asist mekanizması geldi. Artık yere düşürdüğümüz adamı bir takım arkadaşımız öldürürse öldürme sayısını oyun bize veriyor, yerdeki düşmanın sonunu getiren kişiye ise asist veriyor. Açıkçası olması gereken de tam olarak bu zaten. 

steam-yaz-indirimleri-haber-ici

Ha bununla birlikte sizin düşürdüğünüz düşmanı grubunuzdan olmayan bir oyuncu öldürürse siz asist alıyorsunuz ki bence bu da adil. Neticede takım arkadaşımız değil bu kişi. 

Bu yeni asist sistemine ek olarak ay sonuna doğru tam otomatik modu olan Glock C-18tabanca da oyuna eklenecek. Oyuna bir de zombi modu geliyor. PUBG'yi çok yakında Xbox One'da daoynayabileceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum