Quantum Error, Yeni Fragmanıyla Kendisini Hatırlattı

Şu kurtarma görevleri de hep başımıza iş açıyor arkadaş…

Bir “kozmik korku” oyunu olarak tanımlanan Quantum Error, 2020 yılında duyurulmuştu. Hem birinci hem üçüncü şahıs kamerasından oynanabilecek bir oyun olan Quantum Error, Unreal 5 motoruyla geliştirilmekteydi. Kendisinden bir süredir haber alınmayan oyun, yeni bir fragmanla yine gün yüzüne çıktı:

Yeni fragmanla birlikte paylaşılan açıklamada oyunun hikayesi özetlenmiş. San Francisco kıyılarının 30 mil kadar açığında yer alan Monad Quantum araştırma tesisi, bilinmeyen bir yapının saldırısına uğruyor, tesis alevler içinde kalıyor ve karantinaya alınıyor. Garboa İtfaiye Departmanına bir yardım çağrısı gelince İtfaiye Şefi Sturgis, karakterimiz Jacob Thomas’ı, ortağı Shane Costa’yı ve bir diğer mürettebatı Monad tesisine gönderiyor. Görevimiz başlangıçta çok basit görünen bir görev: Yanan kompleksten olabildiğince çok kişiyi kurtarmak ve merkezi tahliye etmek. Fakat, tahmin edebileceğiniz üzere işler ters gidiyor, tesise vardığımızda her şeyin göründüğü gibi olmadığını anlıyoruz. Sonrasında her şey karanlığa gömülüyor.

“Bilinmeyene karşı duyulan korku” üzerine bir oyun olacak Quantum Error, bu yıl oyun severlerle buluşacak. Henüz net bir çıkış tarihi paylaşılmamış olsa da “çok yakında” deniliyor. Ne kadar yakınmış, önümüzdeki dönemde göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum