Quentin Tarantino'nun Onuncu Filmi, Korku Türünde Olabilir!

Kan, vahşet, Tarantino...

Quentin Tarantino'nun dokuzuncu filmi Once Upon a Time in Hollywood an itibariyle vizyonda. Fakat usta yönetmenin hayranları şimdiden Tarantino'nun onuncu filmini merak etmeye başladılar. Yeni film 18+ bir Star Trek filmi mi olacak bilmiyoruz ancak Tarantino'ya göre sıradaki filmi korku filmi olabilir.

Yönetmenlik hayatına 1992 yılında Reservoir Dogs filmiyle başlayan Tarantino, son yaptığı açıklamada yeni filminin bir korku hikayesi olabileceğini söyledi. 


Verdiği röportajda, "Eğer bana harika bir korku filmi hikayesi gelirse bunu onuncu filmim yapmayı çok isterim. Ben korku filmlerini çok seviyorum. Korku filmi yapmayı da çok isterim. Aslında Spahn Ranch sahnesinde korku türüne yaklaşmıştık. Çünkü bence o durum oldukça gerilimliydi ve filmin sonuna kadar bu işi ne kadar iyi yaptığımızın farkında değildim. Editörüm bana bunu söyleyene kadar da bunu fark etmedim. " diyen Tarantino olası bir korku filmi için ilk fitili ateşledi. 

Tarantino'nun bahsettiği Spahn Ranch sahnesi yeni filmde yer alan ve Brad Pitt'in canlandırdığı Clif Booth karakterinin kendini gizemli insanlarla birlikte bir çiftlikte bulduğu bir sahneydi. "Editörümün bana söylediği şeylerden sonra çok mutlu oldum. Çünkü ben hiçbir şey görmemiştim ve ona baktığım zaman düşündüm ki evet bu sahne gerçekten The Texas Chainsaw Massacare'i andırıyor ve bu, alabileceğiniz en iyi iltifatlardan birisiydi." diyen Tarantino, korku filmleri konusunda oldukça heyecanlanmış durumda. 

Tarantino'nun kendine has filmlerini, korku janrası ile birleştirince ortaya çıkacak potansiyel bir film oldukça ilgi çekici gözüküyor.

YORUMLAR
Srinelli
12 Ağustos 2019 11:55

3. son filmi olacak di mi bu?!

Parolamı Unuttum