Quentin Tarantino'nun Sıradaki Filmi Bir "Son Söz" Olacakmış!

Tarantino bitti demeden, bitmez...

Quentin Tarantino kimilerine göre gelmiş geçmiş en sıra dışı yönetmen, büyük bir sinema dahisi, bir gösteri ustası... Usta yönetmen şimdiden onuncu filmi hakkında açıklamalara başladı. 

Quentin Tarantino'ya göre onuncu filmi son söz havasında olacakmış, bir son hissiyatını verecekmiş. The Hollywood Reporter'a konuşan Tarantino yeni filminde duygu yükünün oldukça ağır olacağından bahsetmiş.. 


THR'ye verdiği röportajda, "Eğer tüm filmlerin fikri hakkında düşünürseniz hepsi de bir hikaye anlatıyordu ve her film bir tren vagonu gibi birbirine bağlıydı. İşte bu film hepsi için büyük bir doruk noktası olacak. Hayal ediyorum da onuncu film biraz daha son söz havasında olacak. Eğer Once Upon a Time in Hollywood gişede iyi bir gelir elde ederse belki de onuncuya gitmem, belki de şimdilik bir ara veririm. Belki de ileriyi düşünecek duruma gelene kadar dururum, neler olacağını göreceğiz." diyen Quentin Tarantino, onuncu filmi için büyük hayallere sahip. 

Röportaj sırasında Star Trek ile ilgili gelen soruya da Star Trek filmi çekmeye karar verirse, bunun o 10 film arasında sayılmayabileceğini de söylemiş. Ama yine de o yönde bir karar verdiği taktirde Star Trek'in de son filmi olabileceğini de eklemiş.

Quentin Tarantino sıradaki filmi için oldukça duygusal gözüküyor ama bu konuda kafası da biraz karışık gibi. Ancak bu kadar başarılı kariyere sahip olan bir yönetmen için "mükemmeli arama" hissiyatı kadar normal bir durum olamaz. Ben inanıyorum ki Quentin Tarantino yine bir baş yapıt ile belki son kez karşımıza çıkacaktır ve onun onuncu filmi de yine sinema tarihine altın harflerle yazılacaktır. 

YORUMLAR
cavegamer3530
15 Ağustos 2019 09:10

aptal admın teki inglorious bastardsdan sonra nefret ettim kendisinden film komikde değildi iyi de değildi tarihi bir değeride yoktu saçmasapan amerikan patriotizmi 

xlight007
14 Ağustos 2019 17:39

bruce lee ye yaptığı saygısızlıktan sonra gözümde değeri düştü çirkin ayaklarını da star trek e atmasın lütfen 

Parolamı Unuttum