Tarantino'nun Son Filmi Star Trek Olabilir

Son filmi Star Trek mi olacak?

Quentin Tarantino'nun emeklilik planlarını bilmeyen yoktur muhtemelen. On film çekip emekli olmayı düşünen yönetmen şu ana kadar sekiz film çekti ve şu an dokuzuncu filmi olan 1969'u çekiyor. 

Deadline'ın yaptığı habere göre Tarantino'nun aklına Star Trek için harika bir fikir gelmiş ve bunu J.J. Abrams ile paylaşmış. Abrams da bu fikre bayılınca hemen harekete geçmişler ve senaryo için çalışmalar başlamış. Eğer yönetmen koltuğuna Tarantino oturursa Star Trek onun son filmi olabilir. 

Tabii ki Tarantino'nun sadece prodüktör olarak projede yer alma ihtimali var. J.J. Abrams ile beraber prodüktör olup onların süpervizörlüğünde bir Star Trek filmi de izleyebiliriz. Açıkçası Tarantino gerçekten 10 film çekip emekli olacaksa son filminin Star Trek olması çok mantıklı gelmiyor bana. Elbet içinde anlatmak isteyeceği başka hikayeler vardır. Hem Star Trek dizileri ve filmleri Netflix'te yayımlanıyor hatta Netflilx kendi Star Trek dizisini çekiyor. "Bizim zamanımızda Star Trek televizyonda yayımlanırdı" diye söylenebilir kendisi, malum Netflix ile anlaşamıyor pek.

Şaka bir yana, Tarantino ve Star Trek güzel bir ikili olabilir. Samuel L. Jackson bu sefer de Star Trek'te oynasın, uzayı tamamen ele geçirsin.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum