Rainbow Six Siege, Bir Haftalığına Bedava Oluyor

Oyunu deneyimlemek isteyenler için iyi bir fırsat

Ubisoft'un sevilen FPS oyunu Rainbow Six Siege, 28 Ağustos - 9 Eylül arasında ücretsiz olacak. Bu süreç içerisinde 20 adet efsane operatör kullanımınıza açılacak ve oyunu satın aldığınız takdirde ilerlemeleriniz direkt olarak hesabınıza aktarılacak.

Aynı süreç içerisinde Deluxe, Gold ve Ultimate versiyonlarına da yüzde 70 oranında indirim geliyor. İndirimler Epic Store ve Steam üzerinde bugün itibariyle başlayacak ve 4 Eylül'e kadar devam edecek. Ubisoft'un kendi sunucusu Uplay üzerinde ise oyun 10 Eylül'e kadar indirimli olacak.

Oyunu bedava oynamak için yapmanız gereken tek şey Uplay'e giriş yapmak olacak. R6, Xbox One ve PS4 kullanıcıları için de ücretsiz olacak. Xbox kullanıcılarının bu indirimden yararlanmak için Xbox Live Gold hesabına sahip olması gerekecek.

Bedava haftanın oyunun yeni güncellemesi Operation Ember Rise'dan önce tamamlanması bekleniyor. Yeni güncelleme beraberinde yeni iki operatör ve harita havuzu getirecek. Yani oyuna başlamak için iyi bir fırsat doğduğunu söyleyebiliriz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum