Rainbow Six Siege: Operation Blood Orchid, Ağustos'un Sonunda Geliyor

Oyunun orijinal boyutundan bile neredeyse büyük bir güncelleme geliyor.

Ubisoft, bugün oyuna ekleyeceği yeni operasyon olan Operation Blood Orchid için gelecek büyük güncellemeyi resmi olarak duyurdu.

Bu güncelleme Year 2 içeriğinin ikinci güncellemesi olarak oyuna ekleniyor. Operation Health ise çok yakında bitecek ve uzun süredir devam eden sorunların bir çoğu bu güncelleme ile giderilmiş olacak.

Yeni güncelleme, Hong Kong merkezli yeni bir harita seti ve üç yeni operatör barındıracak. Haritalar her zaman olduğu gibi herkese ücretsiz olarak sunulacak ancak operatörleri kullanabilmek için oyun içi para birimiyle birlikte kilidini açmanız gerekecek.

Oyuna eklenecek bu büyük güncelleme, 29 Ağustos günü PlayStation 4, Xbox One ve PC için gelecek. Geçtiğimiz günlerde büyük güncelleme için zemin hazırlayan küçük bir güncelleme gelmişti ve her ne kadar bu güncelleme gelmiş olsa da, büyük güncellemenin boyutu 42 GB kadar yüksek bir boyuta sahip olacak. Bu güncelleme boyutu bazı durumlara göre değişiklik gösterebilir.

Ayrıca, sezon geçişi (season pass) sahipleri oyuna eklenecek olan iki Hong Konglu, bir Polonyalı operatöre 29 Ağustos günü, diğer kullanıcılar ise 5 Eylül tarihinden itibaren ücretsiz olarak erişim sağlayabilecekler.

Yukarıda yer alan tanıtım fragmanında ise yaklaşmakta olan etkinlikle ilgili kısa bir sunum yer alıyor. Ancak, Operation Blood Orchid ile ilgili herhangi bir sunum söz konusu değil. Fakat, Ubisoft 26 Ağustos günü yapılacak olan Pro League finallerinde bir gösteri sunacak ve yeni operasyonla ilgili bir demo gösterecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum