Rainbow Six Siege'deki Bu Bug, Geçmiş Turnuvalara Gölge Düşürebilir

Yıllardır tüm prolar tarafından kullanılıyor olabilr

Rekabetçi FPS türünün dünyadaki öncülerinden biri olan Rainbow Six Siege, yeni bir skandal ile karşı karşıya. Çıkış yaptığı günden beri sorunlu ses motoru ile bir türlü oyuncuları memnun edemeyen R6, şimdi de sessiz bomba ve C4 kurulumu nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olacak.

Oyunu sık sık oynayanlar, bu bug'ı daha önce duymuş ya da yaşamış olabilir. Bu bug, neden olduğu bilinmeyen bir şekilde bombaların ya da C4'ün piminin çekildiğini duymanızı engelliyor. İki patlayıcının da çekildiği an duymanız gereken bir özel ses mevcut (pim sesi gibi), bu bug nedeniyle ortadan kalkınca nereden geldiğini anlamadığınız bir bomba nedeniyle ölebiliyorsunuz.

Oyunun eski yıldızlarından olan Niclas ‘Pengu’ Mouritzen, sonunda bu bug'ı tekrar edebilmenin yolunu bulmuş. Pengu'nun iddialarına göre bu bug, tam 4 yıl önce çıkan Operation Health'ten beri oyunda bulunuyor. Pengu, bu bug'ın profesyonel oyuncular tarafından kullanıldığını bile iddia ediyor.

Şimdilik bu konu hakkında Ubisoft'tan bir açıklama gelmedi fakat yakın zamanda bu bug'ın ortadan kaldırılacağına inanıyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum