Rainbow Six Siege'in Artık 70 Milyon Oyuncusu Var

Rainbow 70 Siege

Ubisoft'un açıkladığı son mali raporlara göre online nişancı oyunu Rainbow Six Siege, son iki yıldan az bir sürede oyuncu sayısını 25 milyon daha artırmayı başardı. Yani 2015'in sonlarında yayınlanan oyun bugünlerde 70 milyondan fazla oyuncuya sahip diyebiliriz.

2015 Aralık ayında çıkan Rainbow Six Siege, 2018 Mart ayında 30 milyon oyuncuya, 2019 Mart ayında ise 45 milyon oyuncuya ulaşmıştı. Oyunun oyuncu sayısındaki artış pek de yavaşlamamış görünüyor, sürekli olarak havuza yeni oyuncular katılıyor. Bunda Ubisoft'un Rainbow Six Siege'i oldukça başarılı biçimde destekliyor oluşunun da büyük etkisi var tabii.

Ubisoft patronu Yves Guillemot "stratejimizin meyvelerini almaya devam ediyoruz" diyor.

Ubisoft bu aralar yeni bir Rainbow Six oyunu üzerinde daha çalışıyor bildiğiniz gibi. Quarantine isimli bu yeni oyun ertelemeler görmüştü ve hedeflenen çıkış tarihi de şimdilik 2021 Nisan ile 2022 Mart ayları arasında.

YORUMLAR
cavegamer3530
10 Şubat 2021 16:41

İçine etmişler oyunun uzun süredir oynamıyordum geçen girdim acog ları kaldırmışlar eskiden oyunun bir ağırlığı vardı Türk operatör getireceklerine saçmasapan çizgifilmden fırlama karakterler getirmişler imkanım olsada oyunun eski sürümleini oynayabilsem smokeun smg 11inde acog vardı blackbeard ilk geldiğinde opydi ne güzel günlerdi.

Parolamı Unuttum