Rainbow Six Siege'in Yeni Operasyonu Phantom Sight'ın Detayları Açıklandı

İki yeni operatör, bolca düzenleme ve daha fazlası

Ubisoft, Rainbow Six Siege'in 4. yılının ikinci operasyonu olacak Operation Phantom Sight'ın detaylarını paylaştı. İki yeni operatör ile genişleyecek karakter seçeneklerine, yenilenen Kafe Dostoyevsky ve pek çok yeni değişiklik eşlik edecek.

Daha önce teaser'ları yayınlanan karakterlerimiz Nokk ve Warden, Operation Phantom Sight ile oyuna ekleniyor. Saldırı timine eklenecek olan Nokk, HEL adı verilen kamuflajı sayesinde kameralara ve oyunculara görünmez olabilecek. Öte yandan standart hareket animasyonu dışında yapacağı her hareket Nokk'un yerinin belli olmasına sebep olacak.

James Bond kadar şık yeni savunma operatörümüz ise Warden oluyor. Glance Smartglasses adı verilen yüksek teknolojili gözlükleri sayesinde Warden, flaş efektlerini ortadan kaldırabiliyor ya da sis içerisinden net bir görüntü alabiliyor. Açık olduğu süre içerisinde içeriye atılan flaşlara karşı da savunma sağlayacak bu gözlükler, hızlıca içeriye giriş yapmak isteyen saldırı timini durdurmanıza yardımcı olacak.

Bu iki yeni karaktere Kafe Dostoyevsky'nin yaşayacağı değişiklikler eşlik ediyor. İlk iki katı yeniden tasarlanan oyunda yeni bomba bölgeleri ve saldırı imkanları da bulunacak. Güncelleme ile birlikte yenilenecek Reverse Friendly Fire sistemine de, yeni rekabetçi harita listesi eşlik edecek.

Operation Phantom Sight, 21 Mayıs'ta test sunucusuna giriş yapacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum