Rainbow Six Siege'in Yeni Operatörlerinden İki Şahane Fragman Geldi

Sıra Türk operatörlere gelse artık...

Rainbow Six Siege'in "Operation Phantom Sight" adı verilen 4. yıl 2. sezon etkinliği başlamak üzere. Ubisoft, her yeni etkinlikte olduğu gibi yine oyuna eklenecek iki yeni operatörün tanıtım videolarını paylaştı. Kırmızı köşede saldırı timine eklenecek Danimarkalı Nokk, mavi köşede ise savunma timine eklenecek Collinn “Warden” McKinley bulunuyor.

İlk önce merakla beklenen Danimarkalı operatörümüzden başlayalım. Danimarka'nın özel kuvveti olan Jægerkorpset'in bir üyesi olan Nokk, HEL adı verilen gizlenme ekipmanı ile kısa süreliğine kameralara ve oyunculara görünmez olabiliyor. Hafif gerilim içeren fragmanda da karakterin bu özelliğini en iyi şekilde görebiliyoruz. Açıklanan bilgiler arasında HEL adı verilen bu cihazın Dokkaebi ile birlikte üretildiği de belirtiliyor.

Nokk'un tam zıttı kişiliğe sahip olan Warden ise çok daha eğlenceli ve James Bond-vari bir fragman ile karşımızda. Tavukları ve burbonu ile ünlü Kentucky'nin bağrından kopan Collinn "Warden" McKinley, yıllar boyunca özel servis ajanı olarak görev yapmış. Ülkesine verdiği hizmetlerin ardından Savunma Bakanlığına atanan Warden, "Glance Smart Glasses" adı verilen bir gözlük ile ödüllendirilmiş. Bu gözlük Warden'ın flaştan etkilenmemesi ve smoke bombalarının içerisinden görebilmesini sağlayacak.

İki yeni operatör ile birlikte Kafe haritasında değişiklikler yapacak Operation Phantom Sight'ın resmi çıkış tarihi ise kesin değil. Ubisoft, 19 Mayıs'ta başlayacak Rainbow Six Siege Pro League etkinliğinde daha fazla bilgi paylaşacak.

 

YORUMLAR
miruin
17 Mayıs 2019 21:05

Pembe unicorn silah kaplamalı özel kuvvetler oyununa yeni karakter gelmiş oley(!)

miruin
17 Mayıs 2019 21:05

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Liorweth
17 Mayıs 2019 17:18

Warden çok hoşuma gitti doğrusu

Parolamı Unuttum