Rainbow Six Siege'in Yeni Operasyonu Detaylandırıldı

Yeni operatörlerimize merhaba deme zamanı

Birkaç gündür merakla beklediğimiz yeni Rainbow Six Siege operasyonunun detayları geldi. Steel Wave isimli yeni operasyonda ekibe eklenecek operatörler Ace ve Melusi'nin oynanış ve taktik videoları, Ubisoft'un yeni Türkiye Youtube kanalı üzerinde Türkçe altyazılı şekilde paylaşıldı.

Saldırı timine eklenecek olan Ace, Norveç'in karlı topraklarından aramıza katılıyor. Norveç Muhafızları'ndan olan Ace, yuvasında bir kahraman olarak biliniyor. Tanıtım fragmanında da birilerini kurtardığını gördüğümüz yeni operatörümüz, Kali'nin hayatını kurtarak Nighthaven ekibine de katılmış.

S.E.L.M.A ismi verilen fırlatılabilen bir ekipman kullanan Ace, bu yapışkan bomba sayesinde duvarlarda delik açabiliyor. Gönderildiği bölgede hareket ederek panellerde ya da güçlendirilmiş duvarlarda delikler açan bu ekipman, saldırıya uğramadığı sürece üç farklı patlama yaratarak geniş bir delik açabiliyor.

Güney Afrika'nın Ulusal Güvenlik Güçlerine katılan Melusi'nin ise çok daha karanlık bir geçmişi var. Savunma ekibine eklenen karakterimiz bir saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulsa da savaşmaktan vazgeçmiyor. Aldığı yaralara rağmen hızlıca operasyonlara geri dönen Melusi, yerel halktan kadınları pek çok konuda eğitiyor.

Bir daha pusuya düşmek istemeyen karakterimizin kullandığı ekipman oldukça dikkat çekici. Banshee adı verilen bu elektronik alet, yerleştirildiği bölgede bir mayın görevi görüyor. Fakat standart mayınların aksine alanına giren saldırı timi üyelerini yavaşlatıyor ve kendilerine ufak titreşimler gönderiyor.

Steel Wave güncellemesi bugün test sunucusuna giriş yapacak.

YORUMLAR
ocelot1789
20 Mayıs 2020 04:05

Defans operatörü pick rate'leri çok değiştirecek, değişik bir olay ve bayadır bekliyordu forum.  Atak operatörü aşırı gereksiz geldi. Yine bari Thermite gibi ağır Anti Reinforce karakteri elektrikten etkilenmez ama uzaktan kumanda için counter'lı yapabilirlerdi diye de yazıldı. 4 tane reinforce counter karakter var ve hepsi birbirini gereksiz kılabiliyor haritaya göre. 

Parolamı Unuttum