Sony Oyunları Bir Bir Film Oluyor!

Önce Ratchet & Clank, ardından Heavenly Sword…

Escape from Planet Earth adlı animasyon filmin arkasındaki isim Rainmaker Entertainment, Sony oyunlarına göz koymuş da haberimiz yokmuş. Firma yaptığı açıklama ile önce Ratchet & Clank, ardından ise Heavenly Sword’un animasyon filmini yapacağını duyurdu.

İlk kez 2002 yılında PlayStation 2’ye çıkan oyun ile kendilerini tanıdığımız Ratchet & Clank’ın üç boyutlu filmini Blockade Entertainment işbirliği ile 2015 yılı başında çıkarmak istediklerini belirten Rainmaker, yapıma dair bilgiler vermeyi de ihmal etmedi. Bunlardan belki de en önemlisi Ratchetve Clank oyunlarında seslendirme yapan James A. Taylor, David Kaye ve Jim Ward’un filmde de yer alacak olması. Firma, animasyon filminin yapımında oyunun yaratıcısı Insomniac Games’in yanı sıra Sony Computer Entertainment America’nın da desteğini alarak kaliteli bir iş ortaya koymak istediğini de söylüyor ki bizim için hiçbir sakınca yok.

Gelelim Heavenly Sword’a. Elimizde Ratchet & Clank kadar detaylı bilgi olmasa da Blockade Entertainment, Ninja Theory’nin aksiyon macera oyununa talip olduğunu ve animasyon filmi için kısa süre içinde kolları sıvayacağını açıkladı. Bu bilgilerin ardından Ratchet & Clank animasyon filmi için yayınlanan ilk videoya biraz aşağıdan göz atabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum