Ray Fisher Yeniden Cyborg'u Canlandırmak İstiyor!

Yaşanan en hızlı geri dönüş

DC Sinematik Evreni için bir dönüm noktası olan Zack Snyder's Justice League'in pozitif etkileri devam ediyor. Snyder Cut ile birlikte evrendeki potansiyeli ortaya çıkan Ray Fisher'ın canlandırdığı Cyborg karakteri geçtiğimiz dönemlerde epey sancılı süreçler yaşamıştı. Fisher ve diğer oyuncular eski yönetmen Joss Whedon tarafından oldukça kötü bir muamele gördüklerini açıklamışlardı. Diğer oyuncuların aksine Ray Fisher işi bir aşama daha büyütmüş ve Warner Bros/DC ortaklığına bir savaş açmıştı.

Snyder Cut'ta Flash ile birlikte filmin yıldızı olan Cyborg daha önce yaptığı açıklamaları pek iyi hesaplayamamış olacak ki son yaptığı açıklamalarda yeniden DCEU'ya dahil olmak istediğini belirtmiş. Zaten ilk etapta planlanan Justice League filmini zamanında izleyebilseydik hemen ardından bir Cyborg solo filmi de gelecekti. Buna rağmen Flash filminde kilit bir role sahip olacağını bildiğimiz Cyborg, Fisher'ın açıklamalarından sonra evrenden silinmişti. Stüdyo rol için başka bir oyuncu seçmeyeceğini açıklayınca hayranlar büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı. 

Aradaki buzları kırmak isteyen Fisher, "Andy Muschietti karakterlerin sadece süper güç gösterisinden ibaret olmadığını ve aralarındaki ilişkilerin gücüne dair sağlam bir anlayışa sahip. Şu an onunla bu konuda aynı fikirdeyiz ve eğer aramızdaki sorunları çözmenin bir yolu yok dersem çok kötü dururum." diyerek Flash filmine geri dönme konusunda yeşil ışığı yaktı. Zaten Snyder Cut içerisinde gördüğümüz Flash/Cyborg dinamiği de böyle bir geri dönüşün filmin kalitesini epey yükselteceğini gösteriyordu.

Daha önce hem Ray Fisher hem de DC/WB tarafından gelen açıklamalar pek yenir, yutulur cinsten değildi. Birbirlerini çok farklı şeylerle suçlayan iki taraf olur da orta yolu bulursa buna en çok sevinecek kişiler şüphesiz hayranlar olacaktır. 4 Kasım 2022'de vizyona girecek olan The Flash filmi ve Fisher'ın dönüşüyle ilgili gelişmeleri merakla takip ediyoruz. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum