Razer, Anzu Akıllı Gözlükleri Duyurdu

Bu sefer RGB'siz

Razer klasik oyuncu aksesuarlarının yanı sıra zaman zaman son derece orijinal fikirlerle de karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan akıllı maskenin ardından bu sefer de akıllı gözlük duyuruldu.

Çoklu lens göz koruması ve açık kulak ses özelliklerini birleştiren bu ürünün ismi Anzu ve bu sefer Chroma desteği yok, yani yolda yürürken gözlükleriniz rengarenk ışık saçmayacak :) Hoş maskeyle ışık saçarken iyi, neden gözlükte de olmasın, değil mi ama?

Razer Anzu, %35 mavi ışık filtreleme lensleri ve %99 UVA/UVB koruyucu polarize güneş gözlükleriyle hem gözleriniz için değerli bir koruma sağlayacak, hem de dokunmatik kontroller ve açık kulak ses özelliği ile tarzınıza tarz katacak.

Açık kulak kablosuz ses ve Razer’in düşük gecikmeli Bluetooth teknolojisinin kullanımı, tüketicilere iş-oyun yaşam tarzlarının keyfini çıkarmaları için daha fazla atmosfer ve rahatlık sunar. 48 gramdan daha hafif, ergonomik tasarım; özellikle evden çalışma seansları sırasında uzun süreli kullanım için rahat bir uyum sağlar. Razer Anzu, saklamayı kolaylaştıran dayanıklı ve esnek çerçeve menteşelerini süsleyen iki farklı boyutta, şık dikdörtgen veya yuvarlak çerçeve tasarımlarında satışa sunulacak. deniyor basın açıklamasında.

Razer Satış ve Pazarlama Müdürü John Moore, "Razer Anzu giyilebilir kategorisini gerek rahatlık ve mavi ışık gerekse UV koruması açısından modernize ediyor" diyor.

Razer.com üzerinden satışa sunulan Razer Anzu'nun fiyatı ise 200$ / 210€ olarak belirlenmiş. Yedek güneş gözlüğü lensleri ise 30$ / 35€ fiyattan satılacak.

Razer Anzu hakkında daha detaylı bilgiler için web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR
allalla
5 Mart 2021 14:01

ne demek RGB'siz?

yazıklar olsun ya!

Decypher
allalla
6 Mart 2021 10:40

O konuda Razer'a ben de çok kırgınım. Basacaktım spektrum renk geçişini, cıvıl cıvıl.


Parolamı Unuttum