Rebellion, The Bitmap Brothers’ı Satın Aldı

Hem yenilenen hem yeni oyunlar gelecekmiş…

Rebellion bugün yaptığı duyuruyla The Bitmap Brothers’ı satın aldığını açıkladı. Satın alım Bitmap’in elindeki markaların Rebellion bünyesine dahil olması anlamına geliyor. Bitmap, 80’li ve 90’lı yıllardaki oyunlarıyla biliniyor; bunlardan ilk akla gelenleri Xenon, Z: Steel Soldiers, Speedball ve Chaos Engine.

Basın açıklamasında The Bitmap Brothers’ın klasik oyunlarının yeni platformlara getirilmesinin planlandığı aktarılırken eski markaların yeni oyunlarının geliştirilmesinin de planlar dahilinde olduğu belirtiliyor.

Rebellion CEO’su ve kurucu ortaklarından Jason Kingsley; “Büyüyen Rebellion portföyüne The Bitmap Brothers’ın katılmasından dolayı memnuniyetimizi ifade etmek istiyorum. The Bitmap Brothers, harika oyunlar yapmak ve eşsiz bir tarza sahip oyunlarıyla anaakıma katkı sunmakla ün yapmış bir stüdyo. Mike Montgomery’yi yıllardır tanıyoruz ve bize göstermiş olduğu inanç ve güvenle meşaleyi bize devretmesinden dolayı onur duyuyoruz” demiş.

Rebellion eski oyunları tekrar canlandırmaya niyetlenmiş görünüyor. Bu girişiminde ne ölçüde başarılı olacağını önümüzdeki dönemlerde göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum