Bakalım Red Alert Remastered'ın Tesla Tank Görselini Beğenecek Misiniz?

Maximum Power!

Bir dönemlerin efsane strateji oyunu Command & Conquer: Red Alert, remaster versiyonuna kavuşmaya hazırlanıyor. EA'i Red Alert ve Tiberian Dawn gibi oyunların remaster versiyonlarını üretmeye zorlayan yapımcı Jim Vessella, kendisi gibi seriye tutkun oyuncular ile son gelişmeleri paylaşmaktan çekinmiyor.

Arada sırada Command & Conquer subreddit'ine uğrayarak çeşitli bilgiler paylaşan Vessella, daha önce Tiberian Dawn'a ait bazı görüntüler ile karşımıza çıkmıştı. Bu kez sırada orijinal Red Alert'ın göbeğinden fırlama meşhur Tesla Tank'ının tasarımı var.


Orijinal oyundaki tasarımı koruyan ekip, aracı biraz cilalayarak çok daha hoş bir görünüme kavuşturmuş. Orijinal oyundaki tasarımlara sadık kalmanın en büyük hedefleri olduğunu her fırsatta dile getiren yapımcı, verdiği bu sözü tutacak gibi görünüyor. Ah bir de ses efektleri aynı olsa...

Vesella: "4K çözünürlüğün getirdiği avantajı kullanmak adına ilk tasarladığımız konseptler ekstra detaylara sahipti. Fakat bu durumun sık sık oyunun kamera yüksekliğinden ötürü sorun yarattığını fark ettik."

"Fakat bu sorunun üzerine giderek istediklerimizi yapmayı başardık. Burada gördüğünüz Tesla Tank'ı detayları ve görünebilirliği açısından oldukça dengeli. Şu anda Tesla balonu üzerinde bir adet halka bulunuyor fakat topluluk tartışmasına taşıdığımız bu konunun ardından buraya bir halka daha ekleyebiliriz."

Ekran görüntüsünün yanında Vessella'dan ufak bir geliştirme güncellemesi de geldi. Ekibin geçtiğimiz günlerde ilk kez yeni Red Alert'ı oynayabildiğini belirten yapımcı, içimizi umutla doldurmuş durumda.

YORUMLAR
İlhanlı
18 Temmuz 2019 04:04

RA1 oynamadığımdan başka bir tank bekliyordum hiç görmedim bunu ra2'de vardı ama farklıydı. Güzel gözüküyor ama sadece görüntü değil oyunu da komple onarmalılar çok eksiklikleri olan bir oyun ra2 mesela 1i düşünemiyorum :)

starstruck616
17 Temmuz 2019 15:43

ra2'nin de remasterı gelse tadından yenmez

Parolamı Unuttum