Red Dead Redemption 2'den Yerleşim Yerlerini Tanıtan Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

Vahşi Batı'da dört mevsim...

Red Dead Redemption 2'nin çıkış tarihi yaklaştıkça Rockstar Games de oyun içeriği ile ilgili paylaşımlarına hız verdi. Bu seferki paylaşımın konusu oyunun geçeceği yerlerdi. Oyundaki yedi bölge ile ilgili görseller ve bu bölgeler hakkında kısa bilgiler paylaşıldı. Dilerseniz bizler de bu yedi bölgeye hızlıca bir göz atalım:

Valentine - The Heartlands: Hayvancılık ihaleleri ile meşhur bir kasaba olan Valentine; tüccarların, çiftçilerin, kovboyların, kumarbazların ve hayat kadınlarının para kazanmak, iyi vakit geçirmek ve arada da olay çıkartmak için geldikleri bir mekan olarak resmediliyor.

 

Annesburg - Roanoke Ridge: Bir madenci kasabası Annesburg. Madenciler düşük ücretler, zorlu çalışma şartları ve ölüm riskleri ile karşı karşıya kalırken, aileleri de onların sefaletine ortak oluyor.

 

Saint Denis - Bayou Nwa: Kuzey Amerika ticaret yolunda anahtar bir noktada yer alan Saint Denis; işadamları, sosyetenin renkli simaları, denizciler, işçiler, dilenciler ve hırsızların bir arada yaşadığı, insanların ve kültürlerin bir potada eridiği bir yerleşim yeri olarak tanımlanıyor.

 

Mount Hagen - Grizzlies: Ambarino Grizzlies'in karlı zirvelerinden Mount Hagen. Batıda Isabella Gölü, Doğuda Beartooth Beck ile komşu ve Batı Dağ Sırasının ana geçişi olarak karşımıza çıkıyor. Güney'de ise, Dakota Nehri ile birleşiyor. (Ekran görüntülerinden hareketle, karlı zirveleri farklı bir oyun tecrübesi yaşatacakmış gibi geldi bize)

 

Rhodes - Scarlett Meadows: İlk bakışta aşırı kuralcı, düzenli bir yerleşim yeri görüntüsü veren güney kasabası Rhodes, arkaplanda uzun süredir Braithwaites ve Grays ailelerinin çatışmasıyla çalkalanıyor.

 

Strawberry - Big Valley: Yeni belediye başkanı gelene kadar küçük bir kasaba olan Strawberry, yeni belediye başkanının gelişiyle birlikte dönüşmeye başlıyor. Sıradışı başkanın hedefi, kasaba yerlilerinin eğlencesine hitap etmekten ziyade turistler için bir cazibe merkezine dönüştürmek bu küçük kasabayı.

 

Lagras - Bayou Nwa: Bayou Nwa bataklıklarında küçük ve uzak bir yerleşim yeri olan Lagras'ın halkı, büyük ölçüde kendi kendine yetiyor ve burada balık tutup bölgeyi gezmek isteyen yolcular için rehberlik yapıyorlar.

 

Yerleşim yerlerini de gördüğümüze göre artık sıra yeni bir oynanış videosunda diye düşünüyorum. Bakalım Rockstar Games, yeni paylaşımı ne zaman yapacak? O zamana kadar western filmlerini izleyip, country müzikleri dinleyerek oyalanmaya devam sevgili Oyungezerler:)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum