Red Dead Redemption 2'nun Silah Ve Kişiselleştirme Özellikleri Tanıtıldı

Dışın, dışın!

Çıkmasına sadece sayılı günler kalmış olmasına rağmen Red Dead Redemption 2'dan yepyeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Rockstar Games şimdi de oyundaki silah ve kişiselleştirme özellikleri hakkında bazı açıklamalar yaptı.

> Rockstar, Ağır Hasta Bir Hayranının Dileğini Gerçekleştirerek Red Dead Redemption 2 Oynattı

Öncelikle bir önceki oyundan hatırlayacağınız Dead Eye sisteminin hala yerinde duruyor olduğunu hatırlatalım. Rockstar Games tabii ki bu sistemi daha da geliştirmiş. Oynadıkça Dead Eye sistemi de karakterinizle birlikte gelişecek ve oyun ilerledikçe sizlere farklı opsiyonlar sunmaya başlayacak.

> Red Dead Redemption 2'ye Şimdiden Zam Geldi

Oyunda ellinin üzerinde silah ve her bir silah için de onlarca kişiselleştirme özelliği bulunacağı açıklandı. Her bir silah için, birçok farklı mermi türü bulunacak ve bu mermiler de tahmin edebileceğiniz gibi silahların hassasiyetinden, vereceği zarara kadar birçok şeye etki edecek. Silahlarınızın kişiselleştirme özelliklerinin sadece görsellikle sınırlı kalmayacağının altını çizen Rockstar Games, silahlarınızda yapacağınız değişikliklerin oynanışa da etki edeceğini belirtiyor. Ayrıca uzun süre kullandığınız silahlarınız, zaman ile daha iyi performans vermeye başlayacak. Pek kullanmadıklarınızın ise etkisi azalacak. Yani oyun boyunca kullanacağınız silahları iyi seçmeli ve bakımlarını asla eksik etmemelisiniz.

> Red Dead Redemption 2’den 2. Oynanış Videosu Geldi!

Kısacası oynayış tarzınıza tamamiyle uyan mükemmel silahı bulabilmek için oyunu saatlerce oynamanız gerekecek. Bu duruma itiraz edeceğinizi de hiç sanmıyorum. Hatırlatmaya gerek var mı bilmiyorum ama sadece PlayStation 4 ve Xbox One sahiplerinin oynayabileceği Red Dead Redemption 2'nun çıkış tarihi 26 Ekim. Biraz daha sabredin, hasret bitiyor.

Oyunu, Türk Telekom faturanıza 12 ay taksit ile, Playstore'dan satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum