Red Dead Redemption 2’de Uncle, Çalışırken Görüntülendi!

Millet gözlerine inanamıyor :)

Red Dead Redemption 2, hayatlarımıza gireli 2 yıldan fazla bir süre geçti; ama halen kendisinden bahsettiriyor, daha uzun süreler de bahsettirecek gibi. Bir yanda Red Dead Online ile yollarına devam eden oyuncular var, bir yanda da eski defterleri karıştırıp duran, oyunu tekrar tekrar oynayan, her oynadığında da bir başka detay fark edenler.

Paylaşılan detayların bazıları gayet keyifli oluyor; bu seferki de öyle. Aslında büyük ihtimalle oynayanların önemli bir kısmının da dikkatini çekmiş bir detaydır bu; ama Reddit'te zSn0opx rumuzlu bir kullanıcı tarafından belgelendirilerek tekrar gündeme getirilmiş.

Oynayanların gayet iyi bildiği şekilde, çetenin en tembel üyesi Uncle, herhangi bir işe el attığını görmek neredeyse imkânsız. Oyunun bir bölümünde bir ev inşaatı işimiz oluyor ve orada Uncle da bir işin ucundan tutuyordu. İşte paylaşılan görsel de bu sahneden. ‘Uncle’ın çalışırken görüldüğü nadir fotoğraf’ (Rare photo of Uncle working) denilmesi boşa değil yani :)

Fotoğraf üzerine epey geyik çevrilmiş durumda. Kimisi “bu gerçek olamaz, kesin montajdır” diyor kimileri, kimisi “oyundaki bütün sahnelerden daha çok etkiledi beni” diyor, kimi “kesin mod yapılmıştır” diyor. Redditteki paylaşıma yapılan ilk yorum aslında tam da Uncle’ı ve bu durumun inanılmazlığını özetleyecek cinsten: “I ain't lazy I just don't like working” (Tembel değilim, sadece çalışmayı sevmiyorum)

RDR 2, son yılların en muhteşem yapımlarından birisiydi hiç şüphesiz; 2018 yılını God of War ile birlikte taçlandırmışlardı, yanlarına pek çok iyi yapımı da alarak. Pandemi süreci ne zaman son bulur, 2018 yılı benzeri bir seneyi bir daha ne zaman görürüz kim bilir; ama o zamana kadar en azından elimizde RDR 2 var, açıp tekrar tekrar oynayabilir, her seferinde yeni bir detaya şaşırmaya devam edebiliriz, öyle değil mi?

YORUMLAR
creepylord
8 Haziran 2021 10:03

Güzel bi yer bulmuştur, oraya kendine yastık olsun diye götürüyodur o çuvalı

doksanlariozleyenadam
7 Haziran 2021 15:23

Fake bu ! Çalışmaz o kitapsız:)

Parolamı Unuttum