Red Dead Redemption 2'nin PC Versiyonuna Dair Bir İşaret Daha Geldi

Sızıntı kaynağı yine LınkedIn

Red Dead Redemption 2'nin PC versiyonuna dair bir ipucu daha ortaya çıktı diyebiliriz. Zaten aslında söz konusu Red Dead Redemption 2 ve PC olduğunda sormamız gereken soru "acaba çıkacak mı?" değil, "acaba ne zaman çıkacak?" olmalı. Açıkçası bu sorunun cevabını almaya yaklaştığımızı düşünüyorum.

Geçen sene Haziran ayında bir Rockstar çalışanının LinkedIn sayfasında Red Dead Redemption 2 isminin geçtiğini görmüştük. Haber ortaya çıktığında söz konusu çalışan hemen profilini güncelleyip PC yazısını kaldırmıştı ama söylentilerin de arkası kesilmedi. Haberimizdeki yeni işaret de LinkedIn kaynaklı.

Future Immersive CEO'su ve kurucusu Nan Ma'nın LinkedIn profilinde Haziran 2010 ile Ekim 2016 arasında Rockstar'da çalıştığını ve Grand Theft Auto V ve Max Payne 3 için fizik programlama görevlerinde bulunduğunu görüyoruz. Ama profildeki bilgiler bununla sınırlı değil, çünkü "Üzerinde Çalıştığı Oyunlar" başlığında PS4, XB1 ve PC için geliştirilen Red Dead Redemption 2 bilgisi de var.

Elbette bu bilgi yayıldığında Nan Ma da hemen profilini düzenleyip Red Dead Redemption 2'yi kaldırdı (sadece PC ibaresini değil, tümden RDR2'yi kaldırdı). Ama ekran görüntüsü internete düşmüştü bile:

LınkedIn'in profesyonel bir ağ olduğunu düşünürsek bir firma CEO'sunun kalkıp da ortada olmayan bir PC versiyonunu özgeçmişine yazmış olma ihtimali son derece düşük, ne dersiniz?

YORUMLAR
Ghost AssassiN
13 Mayıs 2019 22:23

Dediğiniz gibi asıl soru ne zaman çıkacağı yoksa ilk gün beri belliydi pc'ye de çıkacağı. :)

Parolamı Unuttum