Red Dead Redemption, En Sonunda PC’ye Geliyor Gibi

14. yıldönümünde güzel bir haber alabiliriz

Red Dead Redemption serisinin takipçileri, yıllardır ilk oyunun PC’ye gelişini bekliyor fakat o beklenen haber bir türlü gelmiyor. Ama bu bekleyiş yakında son bulabilir. En azından iddialar o yönde.

Daha önce de benzer sızıntılar paylaşan Tez2, “Görünüşe göre Rockstar RDR1’i PC'ye getirmeye hazırlanıyor” şeklinde bir paylaşım yaparken bu paylaşımına bir de ekran görüntüsü eklemiş.

Ekran görüntüsünde yazılanlara bakılacak olursa duyurulduğu anda çıkış yapacak RDR’nin PC portu. Tez2’ye ekran görüntüsünün kaynağının soruluyor ve o da bu pazarlama metinlerinin yapılan son güncellemeyle Rockstar’ın site dosyasına eklendiğini söylüyor.

Red Dead Redemption, ilk olarak 18 Mayıs 2010’da oyun severlerle buluşmuştu. PS3 ve Xbox 360 için çıkan oyun, geriye uyumlulukla güncel Xbox konsollarında da oynanabiliyor. Geçtiğimiz yıl da Switch ve PS4’e gelmişti. Açıkçası bir miktar hayal kırıklığı da yaratmıştı bu durum. Bir yeniden yapım beklenirken, orijinal oyunu yeni konsollara çıkarmayı tercih etti Rockstar.

14. yıldönümünü kutlarken RDR'nin PC’ye geliş haberini de alacağız gibi görünüyor. Bakalım gerçekten de böyle olacak mı. Bunu görmek için birkaç gün beklememiz gerekiyor.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum