Advertisement

Red Sonja Filminin Çekimleri Başladı

Filmin yeni kadrosu da nihayet belli oldu

Çizgi roman adaptasyonları beyaz perdeyi domine etmeye başladığı günden bu yana Red Sonja için yeni bir film iddiası var. Hatta birkaç yıl önce bu iddia gerçekliğe taşınmış ve film için hazırlıklar başlamıştı. Epey uzunca bir süre boyunca haber alınamayan filmden nihayet güzel haberler gelmeye başladı ve filmin çekimlerine başlanıldığı duyuruldu. Çekimlerin başlamasıyla birlikte Red Sonja'nın oyuncu kadrosu da gün yüzüne çıktı.

Daha önce filmin başrolü için Hannah John Kamen ile anlaşılmıştı. Ancak Kamen'in takvimindeki uyuşmazlık nedeniyle filmden çekilmesi Red Sonja rolü için yeni bir oyuncu arayışını tetiklemişti. Nihayet yeni isim bulundu ve Matilda Lutz'u beyaz perdede Red Sonja olarak izleyeceğiz. Filmin yönetmeni M.J Basset de ergenliğinden bu yana Red Sonja'nın çok büyük bir hayranı olduğunu ve onu ekrana taşımaktan gurur duyduğunu açıkladı. Basset ayrıca Matilda Lutz ile tanışır tanışmaz kendisini rol için hayal etmeye başladığını dile getirdi.

Oldukça geniş bir çizgi roman külliyatına sahip olan Red Sonja daha önce 1985 yılında başrolünde Brigitte Nielsen'in yer aldığı bir adaptasyonla beyaz perdeye taşınmıştı. İlk olarak 1973 yılında Marvel bünyesinden çıkan Kızıl Sonya'yı zaman zaman Spider-Man gibi çeşitli Marvel karakterleriyle de bir araya gelirken görmüştük. 2005 yılından bu yana hakları Dynamite Entertainment da olan Red Sonja'nın film hakları ise Millennium Media'nın elinde.

Lutz'un başrol olarak belli olmasının ardından filmin diğer karakterleri de netlik kazanmaya başladı. Yeni filmde Wallis Day'i Annisia ve Robert Sheehan'ı Draygan rollerinde izleyeceğiz. Öte yandan Michael Bisping, Eliza Matengu ve Katrina Durden gibi isimler de yine filmin kadrosunda yer alıyor. Transparent filminden de tanıdığımız Joey Soloway'in kaleme aldığı senaryoda yapımcı olarak ise Tasha Huo'yu göreceğiz. Yeni nesil Red Sonja filminin henüz resmi bir vizyon tarihi bulunmuyor. 

YORUMLAR
Pixlik
24 Ağustos 2022 17:11

Matildanın memintoşları bu role uygun değil sanki =D

Parolamı Unuttum