Redfall Tek Kişilik Oyunda Bile İnternet Bağlantısını Zorunlu Tutacak

Bethesda tepkileri görmek istiyor anlaşılan

Bethesda, Redfall oyuncularının oyunu tamamen tek kişilik oynuyor olsalar bile sürekli olarak İnternete bağlı olmalarının gerekeceğini açıkladı. Yani bu da oyunu çevrimdışı olarak ya da internet bağlantınız koptuğunda oynayamayacağınız anlamına geliyor.

Bu gereksinim oyunun yayımlanan resmi SSS sayfasında detaylandırıldı. Bildiğiniz gibi Xbox'ta online oyunlar için Xbox Gold aboneliği gerekiyor, Bethesda Redfall'u oynamak için Xbox Gold aboneliği gerekmeyeceğini, abonelik olmadan tek başınıza oynayabileceğinizi ama sürekli olarak çevrimiçi olmak zorunda olduğunuzu söylüyor.

"Redfall tek kişilik ve co-op oyunlar için online bağlantı gerektiriyor mu?" sorusuna "Tek kişilik ve co-op için sürekli internet bağlantısı gerekmektedir" cevabı verilmiş.

Ayrıca oyunu oynamak için Bethesda.net hesabı da gerekecekmiş.

Tek kişilik modu olan oyunların sürekli internet bağlantısı gerektirmesi pek sık gördüğümüz bir şey değil, aksine oyunculardan tepki alan bir gereklilik bu. Yakın zamanda çıkmış co-op oyunlardan Gotham Knights, Marvel's Avengers vs bile tek kişilik modu çevrimdışı oynamaya izin veriyor. Back 4 Blood'da da online zorunluluk vardı ama sonrasında güncellemeyle bu gereksinim kaldırılmıştı.

Bethesda'da alacağı tepkilere göre bu gereksinimi değiştirir mi, göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum