Remnant: From The Ashes'a Bol Bol Yeni İçerik Gelecek

Çok talep edilen Macera Modu yolda

Sessiz sakin bir çıkış yaparak yılın sevilen oyunlarından biri olmayı başaran Remnant: From the Ashes, pek çok oyuncuyu geniş dünyasına hapsetmiş durumda. Bu geniş dünyayının içerisinde tek oynayışta keşfedemeyeceğiniz boss'lar, gizemler ve yeni içerikler bulunuyor.

Her başlangıçta tamamen rastgele bir dünya yaratan oyun, sizi bu içerikleri bulmaya itse de Gunfire Games'in bu konuya getireceği çözüm çok daha kullanışlı olacak. Remnant, yakın zamanda gelecek güncelleme ile birlikte "Macera Modu'na" kavuşacak.


Şimdilik bu modun nasıl işleyeceği bilinmiyor olsa da mantıken oyunu bitirdiğinizde bu mod ile yarattığınız dünyanın keşfetmediğiniz kısımlarına doğru seyahat edebileceksiniz. Bu sayede yeni eşyalar bulabilecek, bu gizemli boss'ları öldürebilecek ve aradığınız "endgame" tatminine ulaşabileceksiniz.

Firmanın planları istediği gibi giderse mod 3 Eylül'de oyuna eklenmiş olacak. Öte yandan Gunfire Games'in Remnant oyuncuları için çok daha fazla sürprizi var.

İki hafta önce Reddit'teki AMA etkinliğine katılan baş yapımcı Ben ‘verytragic’ Cureton, firmanın oyunun çıkışının ardından sürekli olarak yeni içerik üreteceğini ifade etmişti. Bu içerikler arasında yeni biyomlar, silahlar ve hatta ana senaryoyu değiştirebilecek mekaniklerin olduğu söylenmişti.

"Remnant'ı üzerine pek çok şey inşa edebileceğimiz bir temel olarak görüyoruz."

Siz Remnant hakkında neler düşünüyorsunuz?

 

YORUMLAR
Armorsuit
26 Ağustos 2019 16:26

Gears of War + DarkSoul = Remnant ... DarkSiders 3 ten daha fazla içerik, mekanik, item ve derinliğe sahip olmasına rağmen daha ucuz olan aynı firmanın yapımını kesinlikle öneriyorum. Çok başarılı...
Şu sağdan soldan random spawn olan moblar olduğunda çok dua(!) ediyorsunuz ama o kadar eksikte olsun :)

Parolamı Unuttum