Remnant: From The Ashes'ın Yeni DLC'si Yolda

Ek paket ile birlikte Survival Modu gelecek

2019 yılının en büyük sürprizlerinden biri olan Remnant: From the Ashes, yeni DLC'si olan Swamps of Corsus'a 28 Nisan'da kavuşacak. Gunfire Games'in sözünü verdiği pek çok yeniliğe ev sahipliği yapacak ek paket ile birlikte, Survival Modu da oyuna eklenmiş olacak.

Yapımcı ekip bu modun, "oyunu bir rogue-like'a" çevireceğini iddia ediyor. Pek çok farklı biyoma seyahat edebileceğimiz bu mod içerisinde permadeath sistemi bulunacak. Bu sebeple boss savaşları ve düşmanlar eskisinden de daha zorlu hale gelmiş. Kazanacağınız her eşyayı ilk ölümünüzde kaybetme korkusu işin ciddiyetini artırıyor.

DLC'nin adından da anlayabileceğiniz üzere güncel Corsus bölgesi de yenileniyor. Yeni mağaralar, zindanlar ve boss'lara kavuşacak bölgede, çok daha fazla silah ve silah modu da bulunabilecek. Ek paketin Türkiye fiyatı henüz belirlenmemiş olsa da orijinal fiyatın 10 dolar olacağını belirtelim.

Henüz Remnant: From the Ashes oynamadıysanız Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. DLC ile birlikte oyunun da indirime girmesini bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum